Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 23 april 2010

Vrijheid in woord en muziek

Vrijheid maak je met elkaar, net als muziek. En over vrijheid kan gediscussieerd worden, want mensen verschillen van mening over wat de belangrijkste voorwaarde is voor vrijheid wereldwijd. In de afgelopen weken zijn studenten in Groningen, Amsterdam en Nijmegen in de Vrijheidstrein in debat gegaan over wat er nodig is voor vrijheid wereldwijd. Ook zaterdag 24 april en zaterdag 1 mei wordt er stilgestaan bij vrijheid. Tijdens deze debatten laten vier Serious Talents van 3FM zien dat ook zij vrijheid belangrijk vinden. Op 5 mei staan Serious Talents ook op de Bevrijdingsfestivals om met elkaar de vrijheid te vieren.

Aanstaande zaterdag 24 april en zaterdag 1 mei vinden in respectievelijk Tilburg en Maastricht de laatste twee debatten plaats in de Vrijheidstrein. Het debat in Tilburg wordt georganiseerd door de Universiteit van Tilburg en Fontys Hogescholen en begint om 12.00 uur. De 3FM Serious Talent LEFT verzorgt tijdens het debat een optreden. Op 1 mei wordt er gedebatteerd in Maastricht. Het debat wordt georganiseerd door de Universiteit Maastricht en wordt afgesloten met een fantastisch optreden van 3FM Serious Talent Monks Avenue om 15.30 uur.

Bevrijdingsfestivals en Serious Talents
Op 5 mei zijn er diverse 3FM Serious Talents te beluisteren op de dertien Bevrijdingsfestivals in het land. Zo staat bijvoorbeeld WantWant op Bevrijdingsfestival Overijssel en Noord-Holland en treedt MakeBelieve op in Assen bij het Bevrijdingsfestival Drenthe. 3 FM Serious Talents voor vrijheid! Kijk voor meer informatie op www.serioustalents.nl en www.4en5mei.nl/viervrijheid

------------------------------------------