RTL Group

RTL 7 zendt KNVB Bekerfinale tweemaal uit

Nu de aanvangstijd van de KNVB Bekerfinale vervroegd is van 18 uur naar 14 uur, heeft RTL 7 besloten de wedstrijd op zondag 25 april tweemaal uit te zenden: zoals gepland live (dus vanaf 14 uur) én vertraagd als integrale herhaling, oftewel semilive, vanaf 18 uur inclusief voorbeschouwing.

Peter Lubbers, programmadirecteur RTL 7: "De afspraak was dat we de wedstrijd vanaf 18 uur konden uitzenden maar vanwege veiligheidsaspecten is dit vervroegd. Veiligheid gaat altijd voor maar voor de tv-kijker is dit besluit nadelig, in het weekend heeft men overdag vaak verplichtingen. Voor degenen die hier 's middags niet aan toekomen, en die wellicht ook de nieuwsberichten over de eindstand weten te ontwijken, zenden we dan 's avonds de gehele wedstrijd nog een keer uit. We hopen hiermee de kijker tegemoet te komen."

De KNVB Bekerfinale wordt in de Rotterdamse Kuip gespeeld. De twee finalisten zijn Feyenoord en Ajax. In deze editie van 'De Klassieker' wordt bepaald welke club het seizoen al kan bekronen met een grote prijs en ticket voor Europees voetbal.

Uitzendtijden: RTL 7, zondag 25 april
13.00 uur KNVB Bekerfinale Feyenoord - Ajax LIVE (aftrap 14.00 uur) 18.00 uur KNVB Bekerfinale Feyenoord - Ajax SEMILIVE (aftrap 19.00 uur)

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel: 035 - 6718879, jaap.paulsen@rtl.nl.