Gemeente Brummen


Provincie belegt nieuwe informatieavond N348 Leuvenheim

(Oorspronkelijke publicatie datum: 14-04-2010)

De provincie Gelderland organiseert een tweede informatiebijeenkomst over de N348 die door Leuvenheim loopt. De avond wordt gehouden op maandag 26 april in het Buurthuis aan de Arnhemsestraat 117 in Leuvenheim. De bijeenkomst wordt gehouden van 17.00 tot 19.00 uur. Het is niet nodig van tevoren aan te melden, maar het is mogelijk gewoon binnen te lopen tussen de genoemde tijdstippen.

De provincie Gelderland heeft in samenwerking met de gemeente Brummen de verkeersproblematiek onderzocht voor het wegvak N348 door Leuvenheim. Hierbij is nauwkeurig gekeken naar leefbaarheid en verkeersveiligheid.

Programma informatiebijeenkomst
Tijdens de eerste informatiebijeenkomst op 8 december 2009 zijn de bevindingen over de knelpunten en mogelijke oplossingen voor dit wegvak door de provincie gepresenteerd. Op de tweede avond wordt geen presentatie gehouden, maar wordt informatie gegeven over de oplossingen die zijn voortgekomen uit de eerste informatieavond.

Meedenken
De oplossingen zijn in gedetailleerde schetsontwerpen uitgewerkt en liggen ter inzage. Medewerkers van de provincie zijn aanwezig om deze toe te lichten en hierover in discussie te gaan. Ook tijdens de tweede avond is het mogelijk mee te denken over de voorgestelde oplossingen. In de zaal zijn reactieformulieren beschikbaar waarop meningen kenbaar gemaakt kunnen worden.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Yvette Aalbers van de provincie Gelderland, telefoon (026) 359 81 78 of mailadres y.aalbers@prv.gelderland.nl.

Ook vindt er op donderdga 29 april een inloopavond plaats over de N348 tusen Leuvenheim en Spankeren. Deze bijeenkomst vindt plaats in De Luchte aan de Zutphensestratweg 45 in Spankeren. Meer informatie hierover vindt u hier.

Zie het origineel