Gemeente Ermelo


Nieuwsgierig naar Het Pakhuis?

U bent van harte welkom op de informatieavond op maandag 26 april om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in Ermelo. De activiteiten rond Het Pakhuis, het nieuwe centrum voor erfgoed, natuur en milieu in Ermelo, komen in een stroomversnelling. De bouw vordert gestaag, de inrichting is in ontwerp, de organisatie krijgt vorm.

In Het Pakhuis wordt het verhaal verteld van de geologische, cultuurhistorische en ecologische ontwikkelingen van Ermelo. Nu in deze fase wordt dit heel concreet. De opening van het Pakhuis staat gepland voor medio juli.

In deze laatste aanloopfase willen wij u graag informeren, en laten zien hoe alle plannen nu dan toch werkelijkheid worden. We vertellen u over de laatste ontwikkelingen, en wij zijn ook nieuwsgierig naar uw indrukken van onze plannen.

Gastheer van deze informatieavond is de heer Eddy Bilder, voorzitter van stichting Het Pakhuis.

Het programma:

* Opening door de voorzitter van Het Pakhuis;
* Toelichting op de laatste ontwikkelingen door de projectleider;
* Presentatie van de inrichting zoals ontworpen door Tinker Imagineers, vormgever van de inrichting van de publieksruimtes in Het Pakhuis;

* Het activiteitenprogramma gedurende het seizoen 2010-2011;
* Toelichting op de werkwijze van de nieuwe organisatie;
* Informatie voor geĂŻnteresseerden die een vrijwillige rol willen spelen bij de werkzaamheden in Het Pakhuis.

Voor meer informatie over deze avond en over Het Pakhuis kunt u contact opnemen met het secretariaat Stichting Het Pakhuis, telefoon 0341 554057 of gemeente Ermelo, Corrie Goldsteen 0341 567110 en Els Thijssen 0341 567467.