Gemeente Best

Fotografeer je eigen troep!

23-04-2010

Waterschap De Dommel organiseert samen met een aantal gemeenten een fotowedstrijd in het kader van de campagne `Goed rioolgebruik'. Maak een foto die op een ludieke manier je eigen troep laat zien, die je wel of juist niet door de wc, schrobputje of gootsteen zou willen spoelen en e-mail deze uiterlijk 31 mei 2010 naar fotowedstrijd@gembest.nl. Met deze wedstrijd kun je een excursie winnen naar `het riool'.

Troep in the picture: insturen tot en met 31 mei Ieder huishouden produceert ongeveer 40 kilo troep per week. Dat is een hele berg met veel verrassingen. Maak een foto van situaties in huis, op straat of op school of je werk van situaties met afval en vuil, liefst in combinatie met water of riool. Stuur die foto in een minimaal formaat van 2 MB (2000 x 1500 pixels) per e-mail naar fotowedstrijd@gembest.nl of afgedrukt op fotopapier per post naar de gemeente Best, Postbus 50, 5680 AB BEST. Jong en oud mag foto's insturen. Je moet wel in Best wonen. Op onze website staat meer informatie over waar je foto aan moet voldoen. Je kunt ook bellen met Wim van der Wielen via (0499) 360 911. De foto's kunnen tot en met 31 mei worden ingezonden. Het hoeven overigens geen nieuwe foto's te zijn. Heb je een toepasselijke foto die al een hele tijd geleden is genomen, dan mag je die ook insturen!

Nieuwsgierig?
Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe de waterzuivering in de praktijk eruit ziet? Met inzending van je foto ding je mee naar een excursie naar 'het riool'. Dat betekent een kijkje in de keuken van de waterzuivering. Doe dus mee en stuur je foto op!

Meer weten over wat wel en niet in het riool mag? We hebben op onze site een aantal folders geplaatst over wat je wel en niet in het riool mag gooien. Je vindt deze hier.
---