Faster Forward Elements naar versie 4.0

26/04/2010 14:29

Faster Forward B.V.

Vanaf maandag 22 April 2010 kunnen gebruikers van Faster Forward Elements gebruik maken van een naar 4.0 ge-update versie van de software. Het bedrijf uit Bergen op Zoom (www.fasterforward.nl) heeft in lijn met voorgaande releases, ook nu een groot aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Daarnaast heeft de focus gelegen op het vergroten van het gebruiksgemak en het verdiepen van bestaande functionaliteiten.

ADN prolongatie

Nieuwe verzekeringen worden automatisch aangemaakt in Elements. Bestaande functionaliteit is verder uitgediept en gebruiksvriendelijker gemaakt.

Belastingdienst Auditfile

Elements is voorzien van de mogelijkheid om een auditfile te creëren in het nieuwste bestandsformaat van de belastingdienst. Hierdoor kan een aanzienlijke tijdswinst geboekt worden tijdens een belastingcontrole.

Klantmap

Met Elements is het mogelijk voor consumenten om hun eigen dossier te raadplegen via het internet. Ze kunnen de gegevens inzien, polissen bekijken, documenten downloaden, etc. Het intermediair kan zelf bepalen in hoeverre hun klant toegang heeft tot informatie. Ze houdt dus de controle over de gegevens, terwijl ze tegelijkertijd de mogelijkheid heeft om de transparantie naar de klant te vergroten!

Verbeterde gebruiksvriendelijkheid

De Elements gebruikersgroepen hebben zich tijdens een aantal bijeenkomsten gebogen over onder andere de gebruiksvriendelijkheid. Tijdens die sessies zijn een aantal zeer waardevolle verbeteringen gesuggereerd, en die zijn nu opgenomen in Elements.

Webservices

Tijdens de ontwikkeling van release 4.0 is Faster Forward een partnerverband aangegaan met Webservices.nl (www.webservices.nl). Dit in 2005 opgerichte bedrijf biedt diverse handige online datadiensten (in totaal meer dan 150 nationale en internationale), waarmee ieder bedrijf voordelig en eenvoudig datagegevens kan valideren en verrijken.

Twee webservices zijn nu geintegreerd in Elements, te weten de service van de Kamer van Koophandel en die van het Kadaster. Tijdens de invoer van een nieuwe organisatie zal deze koppeling ervoor zorgen dat alle gegevens uit het uitreksel automatisch in het systeem worden geplaatst.

In de volgende release zal Faster Forward diverse diensten van webservices.nl koppelen om de kredietwaardigheid van consumenten en bedrijven te controleren.





http://www.fasterforward.nl