Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 26-04-2010

Man slaat vriendin het ziekenhuis in

MADE - De politie heeft vanmorgen rond de klok van 01.45 uur, in een woning in Made een 28-jarige inwoner aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn 28-jarige vriendin mishandeld te hebben. De vrouw is met verwondingen in onder andere haar gezicht overgebracht naar het Ampiaziekenhuis in Breda. De verdachte is in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

Rond 23,45 uur ontving de politie een melding van huiselijk geweld bij een woning in Made. In een voortuin van een woning troffen agenten het slachtoffer aan. Ze had diverse verwondingen in het gezicht.
Ambulancemedewerkers ontfermden zich over haar en vervoerden haar voor onderzoek naar het ziekenhuis. Getuigen meldden dat haar 28-jarige vriend haar geslagen had. De man was na de mishandeling met zijn auto vertrokken. De politie stelde een onderzoek in, en zocht in de omgeving. Rond 01.45 uur troffen ze zijn auto bij een woning aan. Daar is hij aangehouden. De man verkeerde onder invloed van alcohol. Het slachtoffer vertelde dat ze in de woning tijdens een woordenwisseling door haar vriend met haar hoofd tegen de muur geduwd was. Het lukte haar los te komen en de woning uit te vluchten. Buiten, in de voortuin ontstond er opnieuw een confrontatie waarbij de verdachte zijn vriendin meerdere keren sloeg en schopte.

Vrouw gewond door mes tijdens ruzie met vriend

OOSTERHOUT - De politie heeft gisteren een 41-jarige man uit Oosterhout aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn 20-jarige vriendin met een mes verwond te hebben. De man is op het bureau in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

Het tweetal kreeg in een woning in Oosterhout een woordenwisseling. De woordenwisseling mondde uit in een conflict waarbij de verdachte zijn vriendin met een hondenriem sloeg en een mes verwonde. Ze liep een diepe snijwond aan haar vinger op toen ze het mes waarmee de man dreigde afweerde. Na de mishandeling vluchtte de verdachte.
Gealarmeerde agenten troffen hem in een andere woning in Oosterhout aan.

Roosendaler biedt valse bankbiljetten aan

KAATSHEUVEL - DE politie heeft gistermiddag in een attractiepark aan de Europalaan een 34-jarige Roosendaler aangehouden.
Beveiligingsmedewerkers informeerden de agenten nadat de man op het park tot tweemaal toe met valse biljetten van 100 euro betaalde.

auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 26-04-2010 15:06 | © Regio Midden en West Brabant |