Gemeente Heerde



Persbericht

Datum: 20 april 2010




Inloopbijeenkomst Brede School Heerde-West

De gemeente houdt maandag 26 april tussen 16.00 en 20.00 uur een inloopbijeenkomst over de Brede School Heerde-West. Omwonenden uit de wijk Schotkamp maar ook andere belangstellenden zijn van harte welkom in de kantine van het gemeentehuis, ingang Marktstraat 1.


Schets gebouw en inrichtingsplan

Daar kunnen de bezoekers van deze bijeenkomst bekijken hoe het eerste schetsontwerp en het eerste concept van het inrichtingsplan er uitzien. Deze tekeningen geven een indruk hoe de Brede School Heerde-West er ongeveer uit komt te zien. Maar ook waar de parkeerplaatsen en het schoolplein kunnen komen en waar het groen is ingetekend.


Uw mening is belangrijk

Omdat het gaat om de eerste concretere uitwerkingen voor de Brede School Heerde-West, is het belangrijk dat veel inwoners hier hun mening over geven. Uw reactie kunt u tijdens deze inloopbijeenkomst meteen opschrijven. Alle opmerkingen gaan de volgende dag direct naar het college van burgemeester en wethouders en vervolgens naar de gemeenteraad.

Hoe gaat het verder?
De opmerkingen op dit eerste schetsontwerp worden meegenomen bij het maken van het voorontwerp en uiteindelijk in het definitieve ontwerp. Dit laatste ontwerp wordt in een later stadium vastgesteld door de gemeenteraad.

Het schetsontwerp wordt nu ter kennisname aan de raad aangeboden. Zo kunnen de raadsleden zich een beeld vormen van de ruimtelijke randvoorwaarden en ontwerprichting.






Einde persbericht





Gemeente Heerde