Ingezonden persbericht


Persbericht - 26 april 2010

Smurfen-textiel van Vespo in verkoop bij V&D en Neckermann

Exclusief ontwikkelde strandlakens, baddoeken, badponcho's en bedtextiel daarmee breed beschikbaar voor consumenten in Nederland

Eindhoven - V&D en Neckermann nemen de exclusieve Smurfen-textiellijn van Vespo op in hun assortiment. Gezinnen die niet kunnen wachten tot de Smurfen-animatiefilm die volgend jaar verschijnt, kunnen op korte termijn al hun bad- en slaapkamers opfleuren met vrolijke dekbedovertrekken, baddoeken, douchelakens en badponcho's van de Smurfen. Zelfs op het strand maken de Smurfen de blits, want de collectie omvat ook tien verschillende strandlakens.

Vespo is marktleider in bed-, bad- en keukentextiel en zet met de nieuwe Smurfen-lijn een topkwaliteit merk voor jonge gezinnen neer in de retailmarkt. Vrolijke afbeeldingen van de Smurfen sieren dekbedovertrekken in de kinderkamer, baddoeken en douchelakens in de badkamer en strandlakens waarmee het hele gezin de komende zomer op het strand gezien mag worden. Alle producten zijn kwalitatief hoogwaardig en gemaakt van 100% katoen.

Dekbedovertrekken
De dekbedovertrekkencollectie omvat eenpersoons dekbedovertrekken in twaalf verschillende dessins. Doordat er verschillende Smurfen figureren in de kleurige afbeeldingen is er voor elk kind wat wils. Zo zijn er afbeeldingen van Smurfin als prinses of amazone en dekbedovertrekken met daarop Smurfen als piraat, voetballer of graffiti-artiest.

Strandlakens
Met een brede collectie van tien verschillende strandlakens mikt Vespo op het hele gezin. De strandlakens zijn voorzien van uitbundige dessins met verschillende Smurfen in geprint velours.

Badtextiel
Drie verschillende badponcho's van geprint velours zijn perfect voor de kids voor na het badderen en zwemmen. Kwalitatief hoogwaardige baddoeken van 100% gekamde katoen (450 gram/m2) zijn er in zes verschillende kleuren, voorzien van een Smurfen-afbeelding. Daarnaast zijn er twee extra grote douchelakens van stevige kwaliteit (500 gram/m ), reliëfinweef en jacquard boord. Deze douchelakens zijn speciaal voor papa en mama voorzien van een ingetogen dessin.

--

Noot voor de redactie,