Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT

Hoofddorp, maandag 26 april 2010

Verklaar elkaar de liefde op volle zee met MSC Cruises

Wat is er nu romantischer dan elkaar op volle zee de liefde te verklaren? MSC Cruises maakt het voor koppels die in het huwelijksbootje willen stappen mogelijk dit aan boord van één van de wonderschone cruiseschepen van het bedrijf te doen.

MSC Cruises biedt geliefden verschillende pakketten aan die het mogelijk maken om op vrijwel elke gewenste locatie ter wereld symbolisch in het echt te treden. Met recht mag gesteld worden dat MSC Cruises haar beste beentje voorzet voor koppels die elkaar de liefde willen verklaren aan boord van één van de cruiseschepen.

Koppels die kiezen voor één van de huwelijkspakketten van MSC Cruises ­ het Silver-, Golden- of Platinum-pakket ­ wordt de gelegenheid geboden gebruik te maken van een speciale incheckbalie. Eenmaal aan boord staat hen een prachtig gedecoreerde hut te wachten waarin romantische muziek te horen is.

Tijdens de ceremonie zijn officieren aanwezig, krijgen de geliefden namens MSC Cruises een bruidsboeket aangeboden en zijn zij gedurende een symbolische huwelijksceremonie het stralende middelpunt. Na afloop van de plechtigheid staat er een smakelijke bruidstaart klaar en kunnen de geliefden zich te goed doen aan een fles Asti Spumante.

Het bruidspaar hoeft niet te vrezen dat iemand de ceremonie moet missen. Een professionele fotograaf legt alle belevenissen op de gevoelige plaat vast. Als aandenken van deze fantastische honeymoon worden de foto's door MSC Cruises als aandenken aangeboden.

Wilt u meer weten over de verschillende bruidspakketten van MSC Cruises? Surf dan nu naar de website van MSC Cruises: www.msccruises.nl


1





EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie,