Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Samenwerking See Dance en Free Record Shop België

Schiphol-Rijk, 26 april 2010

De zeer succesvolle samenwerking tussen See Dance en Free Record Shop, die ruim twee jaar geleden tot stand is gekomen, wordt uitgebreid. Het complete ticketaanbod van See Dance is nu ook verkrijgbaar bij alle Belgische winkels (bijna 80) van Free Record Shop. Hierdoor kan de danceliefhebber bij bijna 300 fysieke outlets in de Benelux tickets van See Dance kopen.

Door de samenwerking met Free Record Shop worden de dance-evenementen waar See Dance de ticketverkoop voor verzorgt nog breder gedistribueerd. See Dance is de opvolger van Ticketonline. See Dance biedt organisatoren het meest uitgebreide pakket aan ticketingdiensten. Naast het retailnetwerk beschikt See Dance over een eigen webportal (www.seedance.nl), callcenter (0900-1353) en de 'plug & play' dienst See Selfservice. Hiermee wordt geïntegreerde ticketverkoop vanaf de eigen website en in eigen beheer mogelijk gemaakt.

See Dance is een label van See Tickets Nederland, de grootste fullservice ticketingorganisatie van Nederland en onderdeel van See Tickets International. See Dance verzorgt o.a. de ticketverkoop voor Festo Events, Outland en Bloomingdale.

Free Record Shop is marktleider op het gebied van home-entertainment producten. De entertainment retailer heeft bijna 40 jaar ervaring en verkoopt music, movies, games en gifts via haar winkels in Nederland en België en via haar websites www.frs.nl en www.frs.be. Free Record Shop maakt deel uit van Free Record Shop Holding, waar ook vanLeest onder valt.

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie (