Persbericht

AXIANS stelt Björn Olde Kalter aan als Business Consultant Security

Utrecht, 26 april 2010 - Björn Olde Kalter (39) is benoemd tot Business Consultant Security bij AXIANS. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het Security portfolio van de netwerkspecialist.

Olde Kalter was hiervoor in dienst bij TrustAlert, waar hij de functie van Sales Director bekleedde. Daarvoor was hij Channel Account Manager bij Cisco Systems, waar hij al lange tijd nauw samen werkte met AXIANS.

Björn is verheugd om aan de slag te gaan bij AXIANS "Ik ken AXIANS als een zeer professioneel bedrijf, waar iedereen betrokken is bij zijn klanten en zich verantwoordelijk voelt om de beste oplossing neer te zetten. Dat is iets waar AXIANS zich echt mee onderscheidt van de andere spelers."

Olde Kalter gaat zich onder andere richten op een integrale benadering van netwerkbeveiliging en het in de markt zetten van hosted security. "Je kunt de verschillende onderdelen van netwerkbeveiliging, zoals firewalls, toegangsbeveiliging en antivirus, niet los van elkaar zien." Hiermee wordt ook het portfolio beter afgestemd op de vragen uit de markt en de wensen van de klant.

Rob Wennekendonk, Managing Director bij AXIANS: "Ik ben erg blij dat Björn ons team komt versterken. "We merken dat er bij bedrijven nu nog te weinig samenhang is tussen de verschillende security-maatregelen, waardoor ze aanzienlijke risico's lopen. AXIANS heeft de kennis in huis om netwerkbeveiliging in zijn geheel in te richten en daar is op dit moment veel behoefte aan in de markt."


Noot voor redacties