Ingezonden persbericht


PERBERICHT

APRIL 2010

MSI introduceert haar 890FXA-GD70 moederbord
Ultieme prestaties, stabiliteit en eenvoudig te overklokken

MSI, de wereldberoemde fabrikant van moederborden en grafische kaarten, onthult nu haar allernieuwste 890FXA-GD70 moederbord. Dit bord voldoet aan de hoge eisen van power users als het gaat om audio, video en mogelijkheden om te overklokken. Het moederbord is uitgerust met Military Class componenten, MSI's exclusieve OC Genie overklok functie, OC Dial, USB3.0 en SATA6GB/s en Unlock CPU Core-technologie. Deze functionaliteiten zorgen voor stabiliteit, vereenvoudigen het overklokken en leveren uitstekende prestaties. Het MSI 890FXA-GD70 is ontworpen voor de veeleisende gevorderde gebruiker die de beste prestaties en uitstekende overklokmogelijkheden wil.

Ervaar Eenvoudig Overklokken met OC Genie
Om te voldoen aan de eisen van gamers, is de MSI 890FXA-GD70 voorzien van de automatische overklok functie OC Genie, welke exclusief is ontworpen voor MSI. Zonder veel technische kennis te bezitten is iedereen in staat om te overklokken! Door gebruik te maken van de BIOS-interface, zal de CPU-prestatie worden verhoogd met minimaal 26%. Combineer de OC Genie met de Unlock CPU Core-technologie en de prestaties van je CPU verbeteren met maximaal 148%! MSI biedt u de beste prestaties zonder enige moeite.

Militairy Class componenten
De MSI 890FXA-GD70 is voorzien van Militairy Class componenten van hoge kwaliteit. Deze kwaliteitsstandaard is gecertificeerd door het Amerikaanse Ministerie van Defensie. Deze kwaliteitsstandaard zorgt ervoor dat alleen de beste componenten worden gebruikt voor dit moederbord. De Hi-c CAPs (sterk-geleidend polymeer condensator), Solid CAPs (condensator) en Icy Chokes (lage temperatuur inductiespoelen) verlengen de levensduur van het product, zijn beter bestand tegen de vrijkomende warmte en verbeteren de stabiliteit. De specifieke kenmerken van de Hi-c caps zoals extreme hitte-resistentie, hoge stabiliteit en betere prestaties, zorgen voor maximaal 8x langere levensduur dan gewone solid state caps. Icy Chokes zijn het resultaat van de toepassing van de nieuwste materialen en zijn ontworpen om een structurele hoge hittebestendigheid, een laag energieverbruik en een laag geluidsniveau te leveren. Vergeleken met gewone condensatoren, verlengen de Solid CAPs de levensduur van het moederbord tot wel 10 jaar, en verlagen de kans dat het systeem crasht als gevolg van oververhitte hardware. Unlock CPU Core-technologie
Sommige processoren zijn voorzien van verborgen CPU-cores. In een paar eenvoudige stappen, kan de MSI Unlock CPU Core-technologie de verborgen CPU-Cores ontketenen. Bij het omzetten van 2 cores naar 4 cores, kunnen de CPU prestaties worden verhoogd tot wel 104%. Met een dual core kunt u toch de kracht ervaren van de quad-core CPU's.

Deze technologie zal ook twee extra cores zichtbaar maken op de nieuwste Zosma-gebaseerde quad core CPU's, waardoor de quad-core CPU's in hexa core CPU's veranderen!

USB3 en SATA 6 GB/s
Het MSI 890FXA-GD70 is uitgerust met USB 3.0 en SATA 6 Gb/s, de nieuwste standaarden in het dataverkeer technologie. Vergeleken met de traditionele USB 2.0-overdrachtsnelheden, biedt USB 3.0 tot wel 10x hogere snelheden. Tegelijkertijd ondersteunt de MSI 890A-GD70 SATA 6 GB/s, de volgende generatie high-speed overdracht technologie met een grote bandbreedte. Ook SATA 6 Gb/s biedt dubbele bandbreedte ten opzichte van de traditionele SATA II om volledig te voldoen aan de eisen van de consument op het gebied van snelheid. Wees klaar voor SSD harde schijf en SATA 6 Gb/s met de moederborden van MSI! Uiterst efficiënte heatpipe Flat Thermal Design
Naast de hoge normen en uitzonderlijke functies, heeft MSI heeft een uiterst efficiënte Flat HeatPipe op de 890FXA-GD70 aangebracht. Dit ontwerp biedt de beste oplossing voor perfecte warmte-afvoer. De Flat HeatPipe is in staat om een gemiddelde gematigde temperatuur van 52 °C te behouden, zelfs wanneer het systeem volledig wordt belasting.

MSI 890FXA-GD70
De MSI 890FXA-GD70 integreert een aantal exclusieve technologieën, uitstekende specificaties en Militairy Class componenten wat resulteert in een verdubbeling van de vele mogelijkheden, extreme stabiliteit en uitstekende overklok prestaties. Daarnaast is het milieubewust en zuinige DrMOS design ook geïntegreerd doe de echte Power users niet kunnen missen op hun moederbord.

Voor meer informatie over prijs en verkrijgbaarheid kunt u contact opnemen met uw lokal MSI distributeur

Over MSI
MSI is trots op hun ervaring op het gebied van ontwerpen en ontwikkelen van IT-producten van hoge kwaliteit die ze de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan. De productlijnen van MSI bestaan uit moederborden, grafische kaarten, notebooks, consumenten electronics, barebones, netwerk- en server producten en volledig geintegreerde randapparatuur. Met de ISO9001 en ISO14001 certificaten voorziet MSI in producten met perfecte prestaties die betrouwbaar en waardevol zijn. We distribueren onze productenvia kantoren in Nederland, Duitsland, Italie, Frankrijk, United Kingdom, Spanje, Turkije, Tsjechie, Polen, Servie, Oekraine, Rusland, United States, Canada. Mexico, Brazilie, Taiwan, Japan, Korea, India en Australie

Voor meer informatie kunt u kijken op www.msi.eu

Mystar Computer BV (MSI in Nederland) is opgericht in 1998. Vanuit het hoofdkantoor in Son, gelegen bij Eindhoven, wordt alle marketing, sales, logistiek en after-sales-service voor haar klanten in Europa geregeld.




Ingezonden persbericht