Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Amsterdam, 25 april 2010

Silk Fashion & Business Event groot succes

Amsterdam ­ Het afgelopen 22 april gehouden Silk Fashion & Business Event op het Rotterdamse Westelijk Handelsterrein was een groot succes. De combinatie van netwerken, mode en luxe blijkt wederom aan te slaan. De show van Addy van den Krommenacker viel in de smaak bij de genodigden maar er werd ook gekocht en verkocht! De vele standhouders kijken terug op een succesvolle avond en ook de genodigden keerden tevreden huiswaarts met een tas vol goodies en vele nieuwe contacten. Fabienne de Vries praatte met verve de avond aan elkaar.

Het Silk Fashion & Business Event is een lifestyle evenement dat vertegenwoordigd wordt door organisaties uit het luxe segment. Bedrijven uit zowel de Rotterdamse regio, maar ook uit de rest van het land waren aanwezig om hun producten en diensten aan een exclusieve doelgroep te laten zien en te verkopen. Zo was luxe automerk Infiniti er, Coco Fashion, Puravida, HPP Professionals, Eurologics, Zuidpool, Royal Residence, Fairline jachten, LCT Maatkleding en Ooglaser Eyedo. Ook Citybril mocht, als buur van het Westelijk Handelsterrein, niet ontbreken, net als Fred Motoren en Joan Parels. De mannen van Saepio Beveiliging en Security Control zorgden ervoor dat alle gasten zich veilig voelden. Wat is luxe zonder wellness? Niks natuurlijk! Daarom konden ook het Wellness Center Terbrugge, Dimension One Spa's en Gosh Sports & Healthclub niet ontbreken.

Onder het genot van hapjes en drankjes van onder andere de Coffee Factory, Barplanet, Schmidt Zeevis Meals & More en niet te vergeten de restaurants op het terrein zelf, genoten de bezoekers van een modeshow van de bekende couturier Addy van den Krommenacker. Addy presenteerde een deel van zijn nieuwe collectie en wist onder meer Rosalinde Kikstra, winnares van Benelux' Next Topmodel 2009 voor deze avond te strikken. Tv-presentatrice Fabienne de Vries was verantwoordelijk voor de presentatie van de avond. DJ Jay Serano en zanger Roy Verhaar zorgde ervoor dat de voetjes van de vloer kwamen. Het feest ging tot de late uurtjes door.

Tamara Elbaz van Silk-PR, Events & Models kijkt tevreden terug: "Ik heb al meerdere keren dit soort evenementen georganiseerd maar dit is tot nu toe de meest succesvolle. De ruim tweeduizend bezoekers, de spectaculaire modeshow van mijn favoriete ontwerper Addy van den Krommenacker, de vele en gevarieerde standhouders, de genodigden, de locatie en de heerlijke hapjes en drankjes hebben deze avond enorm succesvol gemaakt. Ik ben Addy erg dankbaar, de show die hij organiseerde op dit event was een cadeautje voor mijn 28e verjaardag."