Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl



Amersfoort: 26 april 2010

SIEMERINK MAAKT SAMENSTELLING REAAL NEDERLANDS DAVIS CUP TEAM BEKEND

Davis Cupcaptain Jan Siemerink heeft zojuist de samenstelling van het REAAL Nederlands Davis Cup Team voor het duel tegen Italië bekendgemaakt. Het team bestaat uit: Thiemo de Bakker, Robin Haase, Igor Sijsling, Raemon Sluiter, Jesse Huta Galung.

Siemerink: "Geen verrassingen. De enige verrassing is wellicht dat we deze keer uit voorzorg kiezen voor een team met vijf spelers. Thiemo heeft het de laatste weken bijzonder goed gedaan, maar zeker ook met Robin, Igor, Raemon en Jesse ben ik ervan overtuigd dat we een goede kans maken tegen het sterke Italië".

Lodewijk van der Heijden, Directeur Marketing en Verkoop van hoofdsponsor REAAL: "We zijn als hoofdsponsor blij dat we opnieuw een thuiswedstrijd spelen. De Italianen en onze eigen spelers zijn waarschijnlijk erg aan elkaar gewaagd dus dat betekent dat het publiek kan uitkijken naar hopelijk prachtig tennis. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat Jan Siemerink en zijn mannen er een heus spektakel van gaan maken met uiteindelijk een overwinning voor Nederland natuurlijk".

Het REAAL Nederlands Davis Cup Team neemt het van vrijdag 7 tot en met zondag 9 mei op tegen het Italiaanse team op een speciaal voor dit duel aangelegde hardcourt tennisbaan in SilverDome Zoetermeer. De loting voor het duel vindt plaats op donderdag 6 mei om 12.00 uur in Zoetermeer. Meer informatie over het evenement vindt u op www.knltb.nl/daviscup


----------