Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

TEAMLINK nu ook als iPhone en Android applicatie

AMATEURS HEBBEN VANAF NU HUN ELFTAL IN HUN BROEKZAK

Zoeterwoude, 26 april 2010 ­ Te laat komen voor je voetbalwedstrijd? Op het verkeerde sportpark staan? Wegduiken als er de volgende wasbeurt moet worden bepaald? Met de gratis mobiele applicatie TEAMLINK voor iPhone of Android kom je nooit meer te laat, ben je altijd op de juiste locatie en worden rondjes ­ bier of wasbeurt ­ eerlijk verdeeld. TEAMLINK is een initiatief van Amstel voor alle senioren amateur voetbalteams. Sinds de introductie is TEAMLINK uitgegroeid tot dé tool voor amateurvoetballers. Zo kunnen zij de officiële KNVB- stand raadplegen en zijn KNVB-uitslagen en -speelschema's erin opgenomen. De mobiele variant zorgt er nu voor dat amateurs hun team in hun broekzak hebben.

TEAMLINK maakt het leven van amateurvoetbalteams eenvoudiger en leuker met allerlei tools, zoals het afspreken van rij- en wasbeurten, het eenvoudig bijhouden van uitslagen en doelsaldo en op de site van TEAMLINK kunnen teams verslagen en foto's posten. Inmiddels heeft ruim 30% van alle amateur seniorenteams een TEAMLINK aangemaakt. "Door de mobiele applicatie verwachten we dat het gebruik van TEAMLINK een nog hogere vlucht zal nemen", aldus Jetske Freeve, Brand Manager van Amstel. "De TEAMLINK app is de perfecte aanvulling op de website en biedt de functionaliteiten die TEAMLINK.nl heeft plus een aantal leuke extra's."

`De 3e Helft'
Zo biedt de TEAMLINK app voor iPhone en Android-toestellen een `toss-functionaliteit' die `De 3e Helft' is genoemd. Met deze functie kun je tossen wie na de wedstrijd een rondje moet halen, maar ook wie de volgende penalty mag nemen of de volgende wasbeurt op zich neemt. Verder kun je met de mobiele applicaties, als je het profiel van een teamgenoot aanklikt die speler meteen bellen, mailen of SMS'sen. Bovendien is in de applicatie de plannerfunctie verder verbeterd en handiger gemaakt. De applicatie kan worden gebruikt nadat er online een TEAMLINK account is aangemaakt op www.teamlink.nl. Vanaf vandaag zijn de apps gratis te downloaden in de Apple Appstore en de Android Appmarket.


---