Linklaters benoemt Paul Kuipers tot partner


Groei Nederlands kantoor bereikt nieuwe mijlpaal

AMSTERDAM, 20100426 -- Linklaters maakt vandaag bekend dat Paul Kuipers, Hoofd van de praktijk Restructuring & Insolvency van het kantoor in Nederland, per 1 mei wordt benoemd tot partner. Kuipers is gespecialiseerd in reorganisaties en schuldherstructureringen en aan insolventie gerelateerde zaken. Hij heeft in de afgelopen jaren een sleutelrol gespeeld in zeer gecompliceerde reorganisaties, waaronder de ontvlechting van ABN AMRO en RBS.

Martijn Koopal, managing partner van Linklaters in Nederland over de benoeming: "Pauls bewonderenswaardige loopbaan krijgt met deze promotie tot partner een logisch vervolg. Voor Linklaters betekent zijn benoeming een mijlpaal in de stevige groei die ons kantoor in Nederland en daarbuiten doormaakt. Pauls werk voor onder meer RBS heeft daaraan een prachtige bijdrage geleverd. Wij feliciteren hem van harte en zien ernaar uit verder met hem samen te werken."

Paul Kuipers trad begin 2008 in dienst bij Linklaters. Hij adviseerde sindsdien talrijke bedrijven en banken in zaken gerelateerd aan Restructuring & Insolvency. Zo adviseerde hij PricewaterhouseCoopers aangaande de Nederlandse aspecten van de insolventie van Lehman Brothers, een van de grootste zaken in deze categorie in het afgelopen decennium. Kuipers spreekt regelmatig over insolventiegerelateerde vraagstukken op congressen en conferenties.





Ingezonden persbericht