Ingezonden persbericht


Conceptronic breidt draadloze 150n lijn uit

Nieuwe Mini Wireless USB Adapter en 150 Mbps ADSL Modem & Router bieden optimale prijs-kwaliteitverhouding

Amersfoort, 26 april 2010 - Conceptronic, specialist op het gebied van mobiliteit en connectiviteit, breidt haar succesvolle draadloze 150n lijn uit met de C150RUSM, een uiterst kleine USB wireless adapter en de C150APRA2, een 150 Mbps ADSL Modem & Router die een zeer snelle internetverbinding en tegelijkertijd het delen van grote bestanden en films of het streamen van muziek mogelijk maakt. Deze noviteiten zijn een logische aanvulling op de reeds succesvolle 150n Router, 150n Acces Point en 150n USB Adapter. Al deze producten zijn ontwikkeld om een kwalitatieve en betrouwbare draadloze verbinding te bieden voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Minimaal design met maximaal resultaat
Een klein, veelzijdig ontwerp met sterke prestaties, daar staat de Conceptronic C150RUSM Mini USB Adapter voor. Dit product garandeert een snelle draadloze verbinding zonder kabels of u nu over een notebook, netbook of PC beschikt. Dankzij de WPS knop waar de C150RUSM over beschikt, is het zeer eenvoudig om verbinding te maken met uw draadloze netwerk en deze direct te beveiligen. De datasnelheid van deze 150n USB adapter ligt bijna 3 keer zo hoog als bij een 54Mbps verbinding en het bereik is tot 4 keer groter.

Veelzijdig en flexibel
Bent u op zoek naar een innovatieve netwerkoplossing met een interessante prijs-kwaliteitverhouding? De C150APRA2, een 150 Mbps ADSL Modem & Router, voldoet volledig aan deze beschrijving. Hij vervangt een bestaande ADSL modem (analoog) en, dankzij de ingebouwde router, kunt u uw internetverbinding, zowel bedraad als draadloos, met meerdere computers delen. De C150APRA2 is bovendien 'out of the box', dus direct, beveiligd door middel van een WPA sleutel.

Conceptronic's complete 150n lijn
Conceptronic maakt met de lancering van deze twee nieuwe producten haar 150n lijn, die al bestond uit een Router, Access Point en USB Adapter, compleet. Ideaal om nu eindelijk eens die kabels weg te doen en te kunnen genieten van een betrouwbare draadloze verbinding. Al deze items zijn ontworpen in lijn met Conceptronic's missie: de nieuwste technologieën combineren met strakke designs op een gebruiksvriendelijke en efficiënte wijze. Het complete Conceptronic 150n wireless assortiment is compatibel met 11 Mbps (11b), 54 Mbps (11g) en 300 Mbps (11n)draadloze netwerken.

De 150n lijn van Conceptronic viel onlangs nog in de prijzen. Conceptronic's C150APM werd in april 2010 verkozen tot 'Beste Koop" door PCM magazine en wordt omschreven als 'een zeer betaalbaar accesspoint dat ook nog eens goed scoort.'

Ontdek de Networking Collection

De 150 Mbps Mini Wireless USB Adapter en de 150 Wireless Router & Access Point maken deel uit van Conceptronic's Networking Collection - uiteenlopende oplossingen om producten op elkaar en op de rest van de wereld aan te sluiten. Belangrijke kenmerken zijn een eenvoudige installatie en optimaal gebruiksgemak. Naast de 150Mbps wireless oplossingen bevat de Networking Collection ook Bluetooth producten, 300Mbps wireless, antennes, Powerplug network oplossingen, IP camera's, printer servers, kabels, switches en business oplossingen.

De 150n Mini Wireless USB Adapter (C150RUSM) is begin mei verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van ¤ 29,90.

De 150n Acces Point/Router (C150APRA2) is nu verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van ¤ 69,90.

Neem voor meer informatie, beeldmateriaal, testproducten, prijzen of verkooppunten contact op met onderstaand perscontact.

Over Conceptronic - www.conceptronic.net

Conceptronic - het in Europa geregistreerde connectivitymerk van 2L Alliance BV - is specialist op het gebied van mobiliteit en connectiviteit voor de consumenten- en klein zakelijke markt.