Ingezonden persbericht



()
GEAR4 lanceert de PowerPad, een inductieoplader voor iPhone 3G en 3GS

Thuis of op kantoor, leg uw iPhone op de PowerPad en...opgeladen!

Parijs, Frankrijk, 26 april 2010 - GEAR4, specialist op het gebied van accessoires voor iPhone & iPod, presenteert de PowerPad, een draadloze oplader met beschermhoes exclusief voor iPhone 3G en 3GS. De PowerPad biedt een volkomen nieuwe en innovatieve oplaadmethode via inductie: het ideale accessoire voor zowel thuis als op kantoor.

()
Neerleggen en opladen
De revolutionaire PowerPad-oplader van GEAR4 ligt perfect in lijn met de draadloze trend. Met de technologie van het opladen van mobiele telefoons via inductie is GEAR4 een ware pionier op de markt.

Het aansluiten van de telefoon tijdens het opladen is nu overbodig. De batterij van de mobiele telefoon wordt opgeladen door deze eenvoudigweg, omhuld in een speciale beschermhoes, op het laadstation te leggen dat verbonden is met een stroomsnoer. Een blauw LED-lampje geeft de oplaadstatus aan. De PowerPad garandeert een even snelle oplading als een standaard oplader en is ontworpen zonder magnetiet, conform de internationale veiligheidsnormen en de interferentie van elektrische apparaten. ()

Unieke oplader met strak design
De PowerPad is licht (352g), discreet (61 x 46 x 9 mm) en is verkrijgbaar in zwart en grijs. Behalve zijn praktische en innovatieve kenmerken valt de oplader op met zijn elegante en sobere design en past op deze manier perfect in een zowel professionele als huiselijke omgeving. De PowerPad wordt geleverd met een bijbehorende hoes die niet alleen benodigd is bij het opladen, maar tevens uw iPhone altijd en overal beschermt.

Voor een demonstratie van de PowerPad, klik op onderstaande link: http://www.gear4.com/PowerPad /

Prijs en verkrijgbaarheid:
Adviesverkoopprijs: ¤ 99,99
De PowerPad-oplader van GEAR4 is verkrijgbaar op internet en bij speciaalzaken.

Over GEAR4 - www.gear4.com

Het merk GEAR4 maakt deel uit van het onafhankelijke bedrijf Disruptive Technology Channels, een innovatieve onderneming op het gebied van het ontwerpen van nieuwe technologieën. GEAR4 is gespecialiseerd in accessoires voor digitale apparaten en voor iPhone en iPod in het bijzonder.

GEAR4 ontwikkelt verschillende productassortimenten zoals luidsprekers, opladers, beschermhoezen en kabels, geheel ontworpen, gefabriceerd en op de markt gebracht door Disruptive Technology Channels. Het iPod/iPhone-productassortiment bestaat uit vier categorieën: Speakers, Sync & Charge, In Car en Cases.



Ingezonden persbericht