Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 20 april 2010

De Crisis Show maakt crisisslachtoffers tot crisisfan

Illusionist en zakelijk spreker Jan Reinder, bij het Nederlandse publiek onder meer bekend door zijn deelname aan de Uri Geller show in 2009, trekt Nederland in met de Crisis Show. Reinder stelt in 60 minuten ieders persoonlijke crisis aan de kaak met komische illusies, scherpe inzichten en spectaculaire rariteiten. Op 26 april gaat de Crisis Show in première in het Comedy Theater aan de Nes te Amsterdam.

De Crisis Show
Het woord crisis krijgt tijdens deze voorstelling een positieve dimensie. Reinder maakt zelfs van bittere crisisslachtoffers absolute crisisfans. De crisis lijkt misschien wel ineens het beste wat de mens ooit kan overkomen. Op komische wijze wordt de kijker geconfronteerd met zijn persoonlijke dilemma's en hoe we inmiddels maar al te graag de crisis als vergaarbak gebruiken voor onze eigen tekortkomingen. Reinder ziet de huidige tijd als het ideale moment voor een positieve oppepper, vermaak en magie.

Jan Reinder
Jan Reinder ontdekte al op jonge leeftijd zijn passie voor magie en treedt al jarenlang over de hele wereld op. Reinder is Nederlands kampioen goochelen en werkt met de grootste goochelaars der aarde. Zo stond hij als eerste Nederlander in the World's Greatest Magic Show in Las Vegas en trad hij meerdere malen op de voor goochelaars hoogst haalbare plek, The Magic Castle in Hollywood. Hij deelde het toneel met befaamde comedians als Chris Rock, Jay Leno en grote goochelaars als Kevin James, Jeff McBride en Luis de Matos.

Ook in de zakenwereld is Reinder al meer dan tien jaar een graag gezien zakelijk spreker. Met zijn Magic Minded shows leert hij het publiek op magische wijze hoe ze meer kunnen halen uit hun werk en leven. Terwijl hij spreekt over 'van ideeën naar werkelijkheid', 'oude patronen loslaten en open staan voor nieuwe uitdagingen', illustreert hij zijn woorden met magische trucs.

www.magicminded.nl

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht