Gemeente Gilze en Rijen

Aanleg kabels en leidingen OOR start op maandag 26 april 2010

Vanaf maandag 26 april 2010 krijgt de Oostelijke Ontsluitingsweg Rijen letterlijk meer en meer vorm. Dan wordt gestart met het leggen van kabels en leidingen. Deze zijn nodig omdat de huidige kabels en leidingen (voor bijvoorbeeld data, televisie, riolering, waterleiding) deels plaats moeten maken voor de nieuwe rotonde aan de Dongenseweg. Als alles volgens planning verloopt, is de weg op 1 augustus 2010 klaar.

Vanwege de aanleg van de kabels en leidingen is het fietspad aan de Dongenseweg richting Dongen vanaf maandag 26 april 2010 afgesloten. Fietsers worden vanaf dat moment omgeleid via het fietspad aan de andere zijde van de weg.

In de week van 19 april ontvangen omwonenden een nieuwsbrief met meer informatie over de aanleg van de OOR. Deze is ook hier terug te vinden.

Hebt u nog vragen over de inhoud van deze nieuwsbrief of over het project Oostelijke Ontsluitingsweg Rijen? Neem dan contact op met de projectmanager Peter Rutgers, telefoon 0161-290348. Zijn e-mailadres is: p.rutgers@gilzerijen.nl.

Datum bericht: 25-04-2010