Gemeente Nuenen

reader

Onderscheidingen voor jubilarissen Showkorps O&V Nuenen

Mevrouw Patricia Sondagh-Janssen en de heer Stefan Janssen ontvingen bij gelegenheid van hun zilveren jubileum bij Showkorps O&V Nuenen een BRONZEN erepenning van de gemeente Nuenen. Burgemeester mr W.R. Ligtvoet verrichtte de uitreiking van de gemeentelijke erepenningen op zaterdag 24 april om 19.30 uur in gemeenschapshuis Enode, Eeuw Driessestraat 1, Nuenen-Eeneind.

Â

Verdiensten Patricia Sondagh-Janssen


* Lid van Showkorps O&V Nuenen sinds 1 juli 1984 en begonnen als majorette.


* Zij bekleedde gedurende haar lidmaatschap verschillende belangrijke functies:

o als assistent-showmaster was zij gedurende een aantal jaren naast de showmaster mede verantwoordelijk voor de uitvoering van de straat- en showoptredens.

o als assistente choreograaf was zij mede verantwoordelijk - als bedenker en uitwerker - van de choreografie van diverse shows waarmee het showkorps grote prestaties leverde zoals het Nederlands Kampioenschap in 2005 en 2009 en de zilveren medaille tijdens het Wereld Muziek Concours in 2005.

o Als lid van diverse commissies: o.a.
activiteitencommissie en de commissie Ledenwerving


* Verder is zij een van de drijvende krachten achter de SpeelOtheek.

Â

Verdiensten Stefan Janssen


* Lid van Showkorps O&V Nuenen sinds 21 september 1985 en bekleedde functies als trompettist, percussionist, trombonist en baritonist en daarnaast fungeerde hij:

o Van 2002 t/m 2009 als showmaster van het korps

o Onder zijn leiding kwam het korps tot grote prestaties zoals bovenstaande kampioenschappen in 2005 en 2009.

o Als lid van diverse commissies: o.a.
activiteitencommissie, de materiaalcommissie, de muziekcommissie, de redactiecommissie en recentelijk de taptoecommissie.


* Gedurende een tiental jaren is hij tevens de muzikaal leider van de carnavalsband t Eenoodje, dat onderdeel uitmaakt van Showkorps O&V.