Politie Hollands Midden

Lekkerkerk - Bekeuringen voor diverse overtredingen

Lekkerkerk, 26-04-2010 o De politie heeft vrijdagmiddag, 23 april, vijf bekeuringen uitgeschreven na overlast meldingen in die week. Op de Van Zoestkade zouden veel jongeren rondhangen en alcohol drinken.

De politie heeft de locatie meerdere keren bezocht en trof rond 14.30 uur vijf jongeren aan. Alle vijf dronken bier en hadden een krat bier staan. De vijf hebben hierop een bekeuring gekregen. De politie blijft de locatie controleren.

Zaterdag 24 april werden twee jongens van 13 jaar uit Lekkerkerk bekeurd omdat ze onbevoegd over het schoolplein van de Koningin Wilhelmina school liepen. De politie heeft hun ouders op de hoogte gebracht.

Snelheid Op deze zaterdag werd een 20-jarige automobilist uit Capelle aan den Ijssel op de Boezemweg staande gehouden vanwege een snelheidsovertreding. Agenten zagen de automobilist rond 01.15 uur rijden over de Randweg in de richting van de Provincialeweg N210. De snelheid van de bestuurder werd over een afstand van ongeveer 700 meter gemeten, waarna er 140 km/uur werd geklokt. Na correctie bleef er een overtreding over van 47 km/uur. De bestuurder heeft hiervoor een bekeuring gekregen.