Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Lezers 'De leesclub' van Renate Dorrestein maken kans op boottocht The Famous Grouse

Amsterdam, 26 april 2010 | The Famous Grouse sponsort een boottocht die de lezers van 'De leesclub', het nieuwste boek van Renate Dorrestein kunnen winnen. Hiermee wordt fictie werkelijkheid, want in het boek sponsort The Famous Grouse ook een boottocht.

Lezers van het nieuwe boek 'De leesclub' van Renate Dorrestein maken vanaf nu met hun leesclub kans op een boottocht met de bekende schrijftster. The Famous Grouse, het nummer 1 whiskymerk van Nederland, sponsort deze boottocht die op zondag 29 augustus plaats heeft in Amsterdam. Hiermee wordt fictie werkelijkheid, want in het boek sponsort The Famous Grouse ook een boottocht voor een leesclub. Tijdens de boottocht praten de winnaars, onder het genot van een The Famous Grouse-cocktail, met schrijfster Dorrestein. Daarnaast maken zij kans op een weekendje weg door mee te doen aan de That's Famous Quiz en gaan ze op de foto met Gilbert, The Famous Grouse. Om de echte boottocht te winnen, kunnen lezers op www.renatedorrestein.nl aangeven uit welke bekende Nederlandse schrijvers het personage Gideon de Wit is opgebouwd.

Renate Dorrestein over haar boek, waarvan er al 37.000 exemplaren zijn verkocht: "Ik vond het een mooi gegeven, zeven vrouwen op een schip met een krat whisky. Deze vriendinnen maken met hun favoriete auteur Gideon de Wit een literaire cruise en de whisky blijkt hun redding."

The Famous Grouse

The Famous Grouse is de nummer 1 whisky van Nederland. The Famous Grouse Finest Scotch Whisky wordt geproduceerd door Matthew Gloag & Son en is al ruim tweehonderd jaar een gerespecteerde naam in de wereld van Scotch whisky. De blended whisky met de bekende Schotse sneeuwhoen als mascotte, wordt naar meer dan 100 landen geëxporteerd. The Famous Grouse is de meest gevraagde whisky in Schotland en met recht de trots van de Schotten! Voor meer informatie kijk op www.thefamousgrouse.nl.


---