Burgers Zoo

Theater op locatie: The Lunatics

Koningsdrama chimpansees inspireert tot `theater op locatie' Van 27 tot en met 30 mei en van 3 tot en met 5 juni spelen The Lunatics (Nederland) en Out of Hand Theater (USA) elke avond om 22.00 uur het theaterstuk `Hominid' op het terrein van Burgers' Zoo. `Hominid' is een confronterende thriller over verraad, vergeving en Shakespeare's Macbeth in het dierenrijk: ook chimpansees gebruiken nietsontziende methodes om aan de macht te komen!

Eind jaren zeventig ontvouwt zich in het chimpanseeverblijf van Burgers' Zoo een koningsdrama dat rechtsreeks nagespeeld lijkt uit de beroemde stukken van Shakespeare. Ruim dertig jaar na dato maakt de Nederlandse theatergroep The Lunatics in coproductie met het Amerikaanse gezelschap Out of Hand Theater de voorstelling `Hominid'. De voorstelling is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal, destijds op intrigerende wijze vastgelegd door primatoloog Prof. Dr. Frans de Waal in het wereldberoemde boek Chimpansee Politiek en door Bert Haanstra's documentaire Chimps onder elkaar.

De voorstelling is geschikt vanaf 12 jaar. De entree bedraagt EUR 15; met speciaal Burgers' Zoo Arrangement EUR 38,50 (inclusief toelichting, buffetdiner, drankjes en voorstelling). Meer informatie via www.lunatics.nl. Binnenkort begint de kaartverkoop via de website van Burgers' Zoo en Uitburo Arnhem.
« ga terug

Zakelijk

Burgers' Zoo heeft niet alleen voor de dagbezoeker veel te bieden, maar ook voor de zakengast.
> Safari Meeting Centre> Vergaderen> Ontbijt, lunch, diner> Receptie> Entertainment> naar zakelijk

.

> Alles over de serie

Extra voordelen abonnementhouders!

Sinds 1 januari 2010:
Zeer voordelige verlenging50% korting Artis, Blijdorp, EmmenKorting andere NVD-dierentuinenZomerse/Winterse Avond(t)urenGratis ZieZoo en avondlezingen> overzicht alle voordelen
Burgers' Zoo o Antoon van Hooffplein 1 o 6816 SH Arnhem o Nederland o (026) 442 45 34 o info@burgerszoo.nl Made in Arnhem The Green Key