Gemeente Duiven


Bijeenkomst Dorpsontmoetingspunt Groessen


----------
De gemeente Duiven en stichting Mikado willen alle Groessenaren van jong tot oud van harte uitnodigen voor een evaluatie bijeenkomst over het Dorpsontmoetingspunt in Groessen. Het Dorpsontmoetingspunt, beter bekend als Kiempunt, draait inmiddels ruim een jaar. Maar draait het ook zo als van te voren was beoogd? En zo niet; wat zou er dan kunnen veranderen. Wat willen de bewoners van Groessen? Gemeente Duiven en stichting Mikado krijgen hier graag antwoord op!

De evaluatiebijeenkomst is op dinsdag 27 april om 20.00 uur in het Dorpshuis. De stem van bewoners is van groot belang voor de inzet op 'ontmoeting & activiteiten' in Groessen. De verkregen informatie wordt gebruikt als basis voor de voortgang van het Dorpsontmoetingspunt Groessen.

Het wordt op prijs gesteld als u laat weten of- en met hoeveel personen u wilt komen. Dat kan door te bellen naar nummer: 06 10606945 begin_of_the_skype_highlighting 06 10606945 end_of_the_skype_highlighting of door een mail te sturen aan: m.biacsics@mikado-welzijn.nl