Gemeente Wieringen

Raadsvergadering dinsdag 27 april 2010 (aanvang 20.00 uur) Wieringen

Dinsdag 27 april 2010 vergadert de gemeenteraad van Wieringen. De vergadering begint om 20.00 uur en vindt plaats in De Ontmoeting aan De Verwachting 1, te Anna Paulowna.

U bent van harte welkom.

Op de agenda staat het voorstel tot het vaststellen van de naam van de nieuwe gemeente, die ontstaat door samenvoeging van de gemeenten Anna Paulowna, Niedorp, Wieringen en Wieringermeer.

Â

In deze openbare vergadering mag u in maximaal 5 minuten uw mening geven over dit agendapunt. Het is niet mogelijk het woord te voeren over een besluit van het gemeentebestuur waartegen bezwaar of beroep op de rechten openstaat of heeft opengestaan, over benoemingen, keuzen, voordrachten of aanbevelingen van personen en indien een klacht ex artikel 9.1 van de Algemene wet bestuursrecht kan of kon worden ingediend.

Wilt u in de raadsvergadering van uw spreekrecht gebruik maken, laat dit dan tenminste 48 uur voor het begin van de vergadering weten aan de waarnemend griffier, telefoonnr. 0227-594320, onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en het onderwerp waarover u het woord wilt voeren.