Gemeente Lingewaard


Diverse sportclinics op basisscholen

Diverse sportaanbieders uit Lingewaard hebben sportclinics verzorgd voor leerlingen van basisscholen in de gemeente Lingewaard. Kinderen maken kennis met nieuwe sporten en verenigingen hopen leden te kunnen werven door kinderen enthousiast te maken voor hun sport.

De basisscholen in Lingewaard hebben een brief ontvangen met daarin een overzicht van verschillende sportaanbieders die een clinic op de school willen geven. Het initiatief is een groot succes en verschillende clinics hebben op de scholen al plaatsgevonden. Afgelopen week tijdens de Nationale Sport Week was het een drukte van belang op de Jozefschool in Huissen. In het kader van deze week werden door de volgende verenigingen clinics verzorgd: Basketballvereniging Batouwe, Turnvereninging Horus, Tennisvereniging Huissen, judovereniging Judokwai en B.O.D. De Sprinters. De kinderen hebben enthousiast meegedaan aan de clinics.

Voor meer informatie over de sportclinics en andere projecten van de Breedtesport Lingewaard kunt u contact opnemen met telefoonnummer (026) 326 02 50 (donderdag) of per e-mail: breedtesport@lingewaard.nl.

Sportclinics

(Geplaatst: 27 april 2010)