Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Sportieve strijd in IJsselmonde

Voetbalvereniging De Zwervers podium voor Mini Final

Op vrijdag 23 april organiseerde de dienst Sport en Recreatie voor de vijfde achtereenvolgende keer de Mini Final in deelgemeente IJsselmonde. Norbert Swaneveld, portefeuillehouder Sport van deelgemeente IJsselmonde, verzorgde de opening. Gedurende de hele dag gingen leerlingen van de basisscholen in IJsselmonde de sportieve strijd met elkaar aan om een ticket te bemachtigen voor The Final op 17 juni in Ahoy Rotterdam.

Meer dan 400 leerlingen beleefden op het terrein van voetbalvereniging De Zwervers een sportieve dag met o.a. voetbal, volleybal en uni-hockey. Naast het competitieve gedeelte konden de kinderen zich ook uitleven in het WK Voetbaldorp en bij de Gra nd Depart Truck van de Tour de France.

De winnende teams van de Mini Final gaan door naar The Final op 17 juni 2010 in Ahoy. Hier strijden de winnaars van alle deelgemeenten in Rotterdam om de felbegeerde eerste plek.

Er zijn tijdens de Mini Final op 23 april diverse successen behaald door de scholen uit IJsselmonde. Maar, gewonnen of niet gewonnen iedereen verdient een felicitatie. Immers, meedoen is belangrijker dan winnen.

Winnaars: Groep 5/6
Winnaars: Groep 7/8
Unihockey: Jongens: Meester van Eijck
Meisjes: Meester van Eijck Unihockey: Jongens: Paus Joannes Meisjes: De Catamaran
Volleybal: Jongens: Meester van Eijck
Meisjes: Het Open Venster Volleybal: Jongens: Meester van Eijck Meisjes: Meester van Eijck
Voetbal:

Jongens: De Catamaran (nr. 1)
Het Open Venster (nr. 2)

Meisjes: Meester van Eijck
Voetbal:

Jongens: De Catamaran (nr. 1)
Het Open Venster (nr. 2)

Meisjes: De Willaert

De Mini Final is mogelijk gemaakt door Com.wonen en deelgemeente IJsselmonde.