Politie Utrecht

Jaarverslag

Utrecht, 27-04-2010

Jaarverslag 2009

UTRECHT Vanaf vandaag presenteert de Politie Utrecht met trots de digitale versie van haar jaarverslag over 2009. Hierop kun je uitgebreid lezen wat wij in 2009 hebben gedaan in de regio op het gebied van veiligheid. Welke acties vonden er plaats in welk district? Wat waren de interne bewegingen? Welke doelstellingen hadden we, en wat was hiervan het resultaat? En wat vonden de inwoners van de regio van ons optreden in 2009? U leest en ziet het allemaal op www.jaarverslagpolitieutrecht.nl.

De website is ingedeeld naar verschillende themas, die als een rode draad dienen voor het bespreken van de activiteiten in 2009. In eerste instantie heeft ons korps een jaar gehad van relatieve rust, maar waarbij we wel constant in ontwikkeling zijn geweest. Welke ontwikkelingen er precies hebben plaatsgevonden op het gebied van veiligheid, het operationele werk en beleid zijn op de site te vinden.

Dit jaar is er ook weer aandacht voor de resultaten in de afzonderlijke districten binnen onze regio. Hierbij kun je denken aan speciale acties en onderzoeken in de wijken en de resultaten en criminaliteitsontwikkeling per regio en gemeente. En wat vonden onze inwoners en bezoekers van ons optreden in 2009? Dit wordt in drie korte filmpjes duidelijk.

Tot slot staan de resultaten over 2009 apart vermeld en is het mogelijk om te vergelijken met ons jaarverslag over 2008 door te kijken in het archief.