© 2010 ECORYS Nederland BV ECORYS trekt Rob Boudewijn aan als directeur ECORYS Academy

27 april 2010 - PERSBERICHT - ECORYS heeft Rob Boudewijn aangetrokken als directeur van de ECORYS Academy. De komst van de zeer ervaren trainingsdeskundige Rob Boudewijn betekent een impuls voor de verdere groei van de ECORYS Academy, het gespecialiseerde trainingsinstituut van ECORYS.

Rob Boudewijn Rob Boudewijn (1965) heeft een achtergrond als internationale trainer, consultant en onderzoeker. Hij heeft gewerkt als Directeur Trainingen bij het Europese Platform Internationaliseren in Onderwijs, als senior adviseur/trainer bij het Clingendael European Studies Programma en als senior docent en programmadirecteur bij het Nyenrode Business Universiteit. Rob heeft bijna 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van onderwijsprogramma's en projectontwikkeling, internationale trainingen en advisering. Op het gebied van onderzoek heeft hij zich vooral gespecialiseerd in het uitbreidingsproces van de EU en de `vereuropeanisering' van nationale beleidsprogramma's. Hij heeft meer dan 40 publicaties op zijn naam staan in de laatste vier jaar en is een veelgevraagd commentator in de media.

Rob Boudewijn over zijn aanstelling als directeur van de ECORYS Academy: "Ik ben zeer verheugd over deze uitdaging bij de ECORYS Academy. Het zal vooral mijn taak zijn om nieuwe trainingsprogramma's te ontwikkelen, gebaseerd op de ervaring en expertise binnen ECORYS, en om het merk ECORYS Academy als gespecialiseerd trainingsinstituut verder te versterken."

Over ECORYS Academy ECORYS Academy - onderdeel van ECORYS - is een gespecialiseerd trainingsinstituut, dat wereldwijd interactieve trainingen biedt voor publieke, private en not-for-profit organisaties. ECORYS Academy is actief op de volgende kennisvelden: management van EU fondsen; management van openbare financiën; evaluatie, impact assessment en kostenbaten-analyses; stedelijke en regionale ontwikkeling en vastgoed; private sector en concurrentiekracht; transport en milieu; personeelsbeleid en -ontwikkeling.

- EINDE PERSBERICHT -