Politie Gelderland-Zuid

Ongehoord gedrag

Tiel, 27-04-2010 o Maandagmiddag heeft een groepje jongens in de leeftijd van ongeveer 14 t/m 16 jaar, zich in een speeltuintje op de kruising van het Stamperpad met het Ontariopad misdragen.

De wijkagent, Jessica van Wijk-Erensperger, werd tijdens haar ronde aangesproken door een verontrustte moeder. Zij vertelde dat haar twee zoontjes van 5 en 8 jaar, tijdens het buitenspelen in het speeltuintje door de jongens waren benaderd. De oudere jongens hadden hun geslachtsdeel aan de twee getoond en vroegen of zij dat ook wilden doen. Hierop zijn de twee jongetjes naar huis gerend en deden het verhaal bij hun moeder. De politie neemt de melding serieus en vraagt getuigen zich te melden, om achter de identiteit van de jongeren te komen.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meld dit dan bij de politie van team Tiel, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (14)

Laatst gewijzigd 27-04-2010 11:40 | © Regio Gelderland-Zuid |