Anna Drijver ambassadeur Ubuntu Theatre Organisation

27/04/2010 11:46

Ubuntu Theatre Organisation

Amsterdam, 27 april 2010

Anna Drijver gaat zich inzetten als ambassadeur van Ubuntu Theatre Organisation. Dat heeft de theaterstichting dinsdagochtend bekendgemaakt.

"Ubuntu Theatre Organisation maakt theatervoorstellingen met straatkinderen in ontwikkelingslanden. Daarmee geeft zij straatkinderen een stem en een gezicht," aldus de actrice. Drijver: "De kinderen waar Ubuntu zich op richt leven op straat en hebben vaak geen familie om op terug te vallen. Ik geloof in de kracht van theater en het werk dat deze stichting doet. Ubuntu geeft straatkinderen een identiteit. Het meest waardevolle dat een mens bezit."

De actrice sluit de kans dat zij de buitenlandse theaterprojecten persoonlijk zal bezoeken niet uit. Drijver: "Als ik mijn theaterachtergrond kan gebruiken om verwaarloosde kinderen in hun kracht te zetten, dan doe ik dat graag. "

Ubuntu Theatre Organisation maakt theater met straatkinderen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Hiermee wil zij straatkinderen en hun omgeving bewustmaken van hun talenten en kwaliteiten. Kijk op www.ubuntutheatre.org voor meer informatie.





http://www.ubuntutheatre.org