Domeinnaam Korting.com voor 20.000 euro overgenomen

27/04/2010 12:19

Midsol Interactive

AMSTERDAM - Somira Media, een joint venture tussen affiliate marketing bureau Midsol International BV en webdesign bureau Minus3 BV, heeft een akkoord bereikt voor de overname van het domein Korting.com voor een bedrag van 20.000 euro.

Met de aankoop van de domeinnaam Korting.com heeft Somira Media een zeer waardevol domein in handen om een belangrijke rol te gaan spelen in de online kortingsmarkt. Steeds meer online winkels hebben in korting gerelateerde websites een kanaal gevonden om tijdelijke kortingsacties extra hard te pushen. Korting.com, een domein uit februari 1997, zal een overkoepelende kortingssite worden dat zich zowel richt op kortingscodes als scherpe aanbiedingen, zodat adverteerders diverse scherpe kortingsacties kunnen communiceren aan een grote groep koopjesjagers. Met het activeren van kortingscodes kunnen consumenten bijvoorbeeld 20% korting, gratis verzending of een gratis product bij een online aankoop ontvangen. Deze vorm van online marketing maakt de laatste maanden explosieve stijging door onder webwinkels.

Onlangs lanceerde Somira Media met succes de kortingssite Couponcode.nu, dat zich voornamelijk richt op kortingscodes voor ruim 1.500 Nederlandse webwinkels. Met de nog te ontwikkelen website op Korting.com zal de kortingsmarkt breder worden benaderd door naast kortingscodes ook leuke aanbiedingen met hoge korting te presenteren aan de bezoekers voor zowel offline als online winkels in Nederland en België. Naar verwachting zal de lancering van de website Korting.com komende zomer plaatsvinden.

// Einde bericht

Bron: Somira Media

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.somira.nl/domeinnaam-korting-com-voor-20-000-euro-overgenomen