Politie Flevoland

Bejaarde vrouw overvallen in woning

Lelystad, 27-04-2010 o Een 93-jarige vrouw uit Lelystad is maandagavond rond 21.00 uur in haar woning aan de Griend overvallen. Bij de overval is de bejaarde vrouw door onbekende oorzaak gewond geraakt. Zij is ter behandeling van haar verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis. Haar toestand wordt op dit moment omschreven als stabiel. Van de dader of daders ontbreekt elk spoor. De recherche van district Noord onderzoekt de zaak.

Na de overval is de recherche meteen een groot onderzoek gestart. Bij de overval zijn een onbekend geldbedrag en sieraden buit gemaakt. Maandagavond, direct na de overval, heeft de politie in de directe omgeving van de woning van het slachtoffer tevergeefs naar daders gezocht. Vandaag zet het rechercheonderzoek zich voort en zal het bejaarde slachtoffer uitgebreid gehoord worden. Tevens zal er een buurtonderzoek uitgevoerd worden.

Weet u meer over deze overval of bent u getuige geweest en heeft u nog niet met de politie gesproken, bel dan met de recherche van district Noord via 0900 - 8844. Anoniem melden kan via MMA op nummer 0800 7000.