Gemeente Onderbanken


Jeugdgroep Vondel genomineerd voor Kinjerkultuurpries 2010

oorkonde voor Jeugdgroep Vondel

Op 17 april kwam het L1 programma KinjerKroam naar Schinveld om televisieopnamen te maken bij de Jeugdgroep Vondel. De jeugdgroep is met het stuk âLang en Gelukkigâ namelijk genomineerd voor de KinjerKultuurpries.

De KinjerKultuurPries is een kunst en cultuurwedstrijd voor alle Limburgse kinderen. Elk genomineerd project wordt in de KinjerKraom uitgezonden en ontvangt in ieder geval een oorkonde. Het gaat om kunst- cultuur of maatschappelijke projecten waarbij door basisscholen, verenigingen en instellingen samenwerking wordt gezocht met kunstenaars, vrijwilligers, kunstzinnige ouders en/of culturele instellingen. Alle disciplines vinden een plek in dit provinciale project: muziek - theater - dans - beeldende kunst - cultureel erfgoed
- bibliotheek - museum. Çén genomineerde wint uiteindelijk de hoofdprijs DE KINJERKULTUURPRIES!

Â

Na de opnamen op 17 april ontving de Jeugdgroep een oorkonde als tastbaar bewijs van hun nominatie. Omdat vanwege de sluiting van het Kloeëster de toneelvereniging tijdelijk geen eigen accommodatie heeft, heeft de oorkonde een mooi plekje gekregen in de hal van het gemeentehuis.

Â

de oorkonde voor de Kinjerkultuurpries

Â