Stadsdeel Amsterdam-Noord

MEE Amstel en Zaan opent vestiging in Amsterdam-Noord

27 april 2010

Op maandag 26 april heeft Coby van Berkum, portefeuillehouder Zorg van het stadsdeel, officieel de nieuwe vestiging van MEE Amstel en Zaan in Noord geopend. MEE is een organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een beperking.

MEE biedt ondersteuning aan volwassenen en kinderen met een beperking die vragen hebben over de organisatie van hun leven. Ook mensen die moeilijk leren kunnen met hun vragen bij MEE terecht. MEE helpt zo'n 600 cliënten in Amsterdam-Noord om zelfredzaam in het leven te staan, zodat zij mee kunnen doen in de samenleveing. De diensten van MEE zijn gratis en onafhankelijk. Een indicatie is niet nodig.

Coby van Berkum bij de opening van MEE Noord

De portefeuillehouder beschouwt de expertise van MEE als een aanwinst voor het stadsdeel. In aanwezigheid van medewerkers van zorg- en welzijnsorganisaties, ontkurkte ze een grote fles champagne en besloot met de woorden: "Ik ben blij dat jullie in Noord zijn komen 'wonen'."

Met een vestiging in Noord is MEE nog beter bereikbaar voor cliënten en partnerorganisaties. Langskomen kan alleen op afspraak.

MEE Amstel en Zaan
Johan van Hasseltweg 114-116
Telefoon: 020 512 7272

Coby van Berkum bij de opening van MEE in Noord

V.l.n.r.: Regiomanager MEE Willem Hagen,
portefeuillehouder Coby van Berkum en MEE-directeur Annette van 't Sant