Landstede

Landstede voor tiende jaar partner bevrijdingsfestival

Bestuursvoorzitter Arjan Duijn van het Bevrijdingsfestival Overijssel en Coby Zandbergen, directeur Communicatie, Marketing & Strategie bij Landstede zochten het op grote hoogte vandaag.

Het feit dat onderwijsorganisatie Landstede al weer voor het tiende jaar partner van het bevrijdingsfestival is, werd bekrachtigd op het dak van het provinciehuis. Met uitzicht over het festivalterrein: het terrein waar Landstede dit jaar nog nadrukkelijker aanwezig is, op meerdere locaties, met meer projecten, maar vooral ook met meer leerlingen en studenten dan ooit tevoren.

Met projecten zoals Via del Sport, Free2dance, FreeWheels en Free2move dragen leerlingen en studenten van Landstede hun steentje bij aan het Bevrijdingsfestival Overijssel 2010.

Voor de organisatie van het festival is dat een schitterende bijdrage aan de invulling van het festival, voor Landstede een ideale leeromgeving voor de meer dan 200 leerlingen en studenten.

De ruim 200 leerlingen en studenten zijn afkomstig van het Thomas a Kempis College en de mbo-opleidingen Vormgeving & Entertainment, Beveiliger, Sport & Bewegen, Helpende Zorg & Welzijn en Veiligheid & Vakmanschap.

Zij zorgen met zn allen onder andere voor de veiligheid en het amusement op het festival. Ook wordt het gehele festival met dank aan de studenten en verschillende samenwerkingspartners 12 uren lang live uitgezonden via internet.

Bevrijdingsfestival Overijssel