Antillenhuis


Antilliaanse Roald Helm wethouder in Purmerend

Roald Helm van de Stadspartij Purmerend werd afgelopen 21 april geïnstalleerd tot wethouder. Zijn werkterreinen zijn: Fysieke leefomgeving (civiel, groen, reiniging), milieu,dierenwelzijn, Wijkgericht werken, Publieksdienstverlening, Bewonersparticipatie, Informatievoorzieningen en Automatisering, Kunst en Cultuur, Jongerenwerk en Handhaving.

Vanuit het Antillenhuis was Directeur Robert Candelaria aanwezig bij de installatie. Tot ieders verrassing ontving de heer Helm direct na zijn installatie een koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Don Bijl. Hij ontving het lintje vanwege vier periodes raadslidmaatschap.

Roald Helm is geboren te Curaçao. Hij woont sinds begin jaren 80 in Purmerend. Sindsdien is hij vanaf 1994 onafgebroken raadslid voor de Stadspartij geweest. Hij heeft verschillende portefeuilles (onderwerpen zoals verkeer, welzijn, onderwijs, etc) als raadslid behandeld. Hij heeft de meeste affiniteit met financiën en economie. Maar ook zaken op het gebied van Stedelijke ontwikkeling en Beheer hebben zijn bijzondere interesse.

Foto: Romeo Hoost

328: vlnr - Robert Candelaria, Adjunct Griffier Bert Visser, Roald Helm, Raymond Labad (voorzitter

Voor meer informatie, zie:

http://www.stadspartijpurmerend.nl/verkiezingen-2010/bestuurswisseling- purmerend-voltooid

---

Gepubliceerd op: 27-04-2010 Bron: Antillenhuis