Agentschap NL


Bezoek de Schakeldag op 27 april

Agentschap NL organiseert dinsdag 27 april de Schakeldag. De Schakeldag biedt informatie over milieuonderwerpen en brengt u in contact met collega's en beleidsmakers.

In het Beatrixgebouw in Utrecht kunt u informatie verzamelen over tientallen milieuonderwerpen, in contact komen met collega's van andere bevoegde gezagen en discussies voeren met de beleidsmakers van het ministerie van VROM. De informatie wordt op maat aangeboden, gelet op kennis, expertise en interesse. Of u nu op zoek bent naar verdieping of juist een algemene uitleg, actief wilt deelnemen aan een debat of wilt oefenen met een instrument: bij de Schakeldag vindt u alle informatie onder één dak.

Voor wie?
De Schakeldag is uitsluitend bedoeld voor milieuvergunningverleners, milieuhandhavers, beleidsmedewerkers en medewerkers ruimtelijke ordening van gemeenten, provincies, waterschappen en milieudiensten. Adviesbureaus en bedrijfsleven vallen buiten de doelgroep.

Wanneer en waar?
De Schakeldag vindt plaats op dinsdag 27 april 2010 in het Beatrixgebouw in Utrecht.

Het programma
Het programma van de Schakeldag bestaat uit vier rondes van een uur. U kunt naar eigen wens uw dagprogramma samenstellen.

Kosten
Kosten voor deelname aan de Schakeldag bedragen 150 euro (incl. BTW). U kunt zich tot een week voor aanvang van het evenement kosteloos afmelden. Daarna worden de deelnamekosten in rekening gebracht. Vanzelfsprekend kunt u wel te allen tijde een vervanger in uw plaats laten deelnemen.

Meer informatie
Schakeldagen
Aanmelden