Gemeente Middelburg

Informatieavond 'Crisis-wijzer'

De wereldwijde recessie laat ook ondernemend Middelburg niet ongemoeid. Maar economische tegenwind levert niet alleen zorgen, maar Een crisis biedt ook kansen
De gemeente Middelburg is zich daarvan bewust en organiseert in samenwerking met de Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland, Syntens, de Brabants-Zeeuwse Werkgeversvereniging, het Midden- en Kleinbedrijf (MKB Zeeland) en Economische Impuls Zeeland een speciale informatieavond onder de noemer âCrisis-wijzerâ.

Op die avond wordt een aantal regelingen belicht die specifiek bedoeld zijn voor MKB-ondernemers. Daarnaast vertellen twee Zeeuwse ondernemers over hoe zij met verslechterde marktomstandigheden zijn omgaan. Verder wordt het Zeeuwse vertrouwensteam van ondernemers gepresenteerd, waarvan ook enkele leden aanwezig zullen zijn. Het zijn allemaal ervaren ondernemers die bereid zijn gevonden om collega-ondernemers een klankbord te bieden. Zij zijn in staat om met een open en kritische blik mee te kijken en ze kunnen mogelijk tips geven op basis van hun eigen ervaring en kennis.

De bijeenkomst vindt plaats op 27 april vanaf 19.30 uur in het stadskantoor aan de Kanaalweg 3 in Middelburg. Deze avond is bedoeld voor alle MKB-ondernemers. We hebben plaats voor maximaal 100 deelnemers, meldt u dus snel aan via j.sekewael@middelburg.nl of (0118) 67 52 20.

Gemeente Middelburg | Kanaalweg 3 | 4337 PA Middelburg | 0118 675000 | routebeschrijving | openingstijden | info@middelburg.nl