Dienstenbond CNV

Nieuws

26 april 2010

Voorbereiding onderhandelingen cao Handel in Bouwmaterialen van start

Op 1 juli 2010 loopt de cao voor de Handel in Bouwmaterialen af. In de tweede week van mei hebben we daarom al een eerste onderhandelings-ronde. Het is om die reden nu hoog tijd om de inzet te bepalen voor deze onderhandelingen. Hiervoor ontvangt u bij deze Info een concept voorstellenbrief. Aan u de vraag, of u zich hierin kunt vinden of dat u nog aanvullingen c.q. wijzigingen voorstelt. Graag uw mening!!

Naast uw mening over de concept voorstellen verneemt CNV Dienstenbond ook graag van u hoe u de huidige situatie in de branche ervaart. De economische recessie liep als een rode draad door de vorige onderhandelingen. De Groothandel in Bouwmaterialen had daar toen veel last van. Maar.... is dit nog steeds het geval? Wat merkt u van een recessie binnen het bedrijf waar u werkzaam bent? Zijn er al tekenen van herstel merkbaar? Laat het ons weten!

Om er zeker van te zijn dat de voorstellenbrief inspeelt op de wensen van de medewerkers op de werkvloer is het van groot belang dat alle leden reageren! Immers, het gaat over de arbeidsvoorwaarden van u en uw collega's.

Door middel van het terugsturen van antwoordformulier kunt u uw mening geven over de concept voorstellen. Per e-mail kan ook. Dan moet u uw reactie sturen naar: m.denheijer@remove-this.cnvdibo.nl. Reacties dienen voor 10 mei as. in ons bezit te zijn.

Reageert allen!

Praat met je collega's
Zonder CNV Dienstenbond zou nu al duidelijk zijn dat je een slechte cao zult krijgen. Praat met je collega's over de aankomende cao-onderhandelingen. Zij willen toch ook een goede cao? CNV Dienstenbond kan nog veel steun gebruiken om onze standpunten krachtig te verwoorden en de belangen van werknemers binnen de Groothandel in Bouwmaterialen te verdedigen. Samen staan we veel sterker! Bespreek het lidmaatschap van CNV Dienstenbond eens met je collega's. Juist in tijden van economische crisis biedt CNV Dienstenbond zekerheid en bescherming. Het lidmaatschap is bij gebruikmaking van automatische incasso de eerste drie maanden gratis! Kijk voor alle voordelen van het lidmaatschap op www.cnvdienstenbond.nl.

Voor vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief kunt u terecht
bij uw bestuurder Martijn den Heijer, telefoonnummer 010-2651111 of ook per e-mail