Ingezonden persbericht

Catherine Mabileau vice president HR van ADP Employer Services International

Rotterdam, 27 april 2010 - Catherine Mabileau is benoemd tot vice-president Human Resources van ADP Employer Service International (ESI). In deze sleutelfunctie richt zij zich op het definiëren, ontwikkelen en uitvoeren van een HR- en talentenontwikkelingsplan waarmee de salaris- en HR-dienstverlener de strategische doelstellingen kan verwezenlijken.

Mabileau heeft internationale ervaring op het gebied van managementondersteuning, advies en transformatie van de organisatorische opzet. De afgelopen vijftien jaar werkte ze onder meer in de farmaceutische industrie en binnen de internationale overheid. Een van de belangrijkste taken in haar nieuwe functie is de ontwikkeling van nieuwe programma's voor beter talentbeheer en voor grotere betrokkenheid van de vennoten van de divisie. Daarbij zal ze samen met de landelijke HR-managers werken aan een optimale HR-praktijk.

"Het is voor bedrijven steeds belangrijker talentvolle werknemers aan te trekken en vast te houden," zegt Anish Rajparia, president van Employer Services International. "Als bedrijven willen blijven groeien, moeten zij het aantal medewerkers vergroten, beter opgeleide krachten aantrekken en nieuwe managers en leiders opleiden die het bedrijf ook echt vooruit stuwen. Human Resources heeft een belangrijke rol in het verwezenlijken van deze doelstellingen."

Beeldmateriaal
tn_Catherine Mabileau

Bovenstaande afbeelding is in hoge resolutie te downloaden via deze link.

Over ADP

1,2 miljoen werknemers in Nederland krijgen iedere maand hun loonstrook van ADP Nederland BV. Dit aantal stijgt ieder jaar. ADP groeit namelijk gestaag en kent steeds meer grote organisaties als klant. ADP Nederland ontwikkelt al 50 jaar systemen en services voor salaris-, benefits- en personeelsadministraties en verzorgt de verwerking daarvan in het eigen, uitstekend beveiligde, computercentrum. In Nederland is ADP één van de grootste spelers in deze sector. Wereldwijd is ADP marktleider met een omzet van bijna 9 miljard US$. ADP, gevestigd in Rotterdam en Capelle aan den IJssel, heeft circa 550 medewerkers in dienst en had in 2008 (boekjaar 2009) een omzet van 82 miljoen euro. ADP beschikt over de (SAS70) type 2-mededeling, onontbeerlijk voor bedrijven die willen voldoen aan de Sarbanes-Oxley-wetgeving. ADP heeft daarnaast een Triple A rating. Meer informatie staat op www.adp.nl.

Dit bericht leest u online op: http://www.adp.nl/nieuws/2010/04/27-catherine-mabileau-vice-president-hr/