Ingezonden persbericht


Intel benoemt ALTERNATE tot Intel Inside Track 1-partner

Ridderkerk, 27 april 2010 - ALTERNATE mag zich officieel Intel Inside Track 1 Partner noemen. ALTERNATE heeft deze hoogste Intel-partnerkwalificatie te danken aan het feit dat het bedrijf het afgelopen jaar met succes grote aantallen desktop pc's op basis van Intel-processors heeft verkocht. Hiermee staat ALTERNATE in de Benelux op hetzelfde partnerniveau als grote pc-fabrikanten zoals HP, Acer, etc.

"We feliciteren ALTERNATE met het behalen van het Intel Inside Track 1-partnerschap. De promotie van ALTERNATE tot dit niveau bewijst dat er ook in economisch moeilijke tijden groei mogelijk is in de pc-retailsector", zegt Edwin Peters, reseller channel manager Intel Benelux."Het bewijst ook meteen dat de desktop pc-markt nog altijd springlevend is en dat er juist in dit marktsegment voor lokale pc-bouwers als ALTERNATE nog uitstekende kansen liggen."

"De benoeming tot Intel Inside Track 1-partner is een mooie opsteker voor ons. We timmeren hard aan de weg met onze verschillende ALTERNATE-pc's en via onze marketingacties slagen we er goed in om de consument te bereiken", zegt Bas Wanrooij, marketing manager ALTERNATE. "Uit het feit dat we hiermee op gelijk partnerniveau komen te staan met grote pc-merken, blijkt dat veel klanten bewust kiezen voor een pc die bij hun past. Dat is onder andere te danken aan de complete hoogwaardige PC lijn van ALTERNATE, gebouwd met a-merk componenten, en de unieke ALTERNATE PC wijzer. Daarmee kan iedereen zowel online als in de showroom heel gemakkelijk een keuze voor een pc maken op basis van toepassingen in plaats van technische gegevens."

Over ALTERNATE
ALTERNATE Nederland, gestart in 1998, biedt een breed en diep assortiment computers, componenten, randapparatuur, software en multimedia producten. Door traditionele verkoopmethoden te combineren met nieuwe technologieën opereert ALTERNATE als e-logistics leverancier al 10 jaar succesvol met een totaalpakket voor zowel particulieren als bedrijven. ALTERNATE staat al twee jaar hoog genoteerd in de Twinkle100; het overzicht van de 100 grootste webwinkels van Nederland. Al vijf jaar op rij kozen de lezers van Hardware Info ALTERNATE als Beste Hardware Shop van Nederland. Ook branchevereniging NLCW onderscheidde ALTERNATE al twee keer als Beste Webwinkel en de ALTERNATE Business Service werd door CRN twee keer uitgeroepen tot Best Business Retailer. Elke dag werken 230 medewerkers hard om met elkaar te laten zien hoe inventiviteit leidt tot klantentevredenheid. Voor meer informatie: www.alternate.nl