Ingezonden persbericht


PERSBERICHT VAN BRUISEND EN NIEUW

055.NU DÉ NIEUWSPORTAL VAN APELDOORN

Naast 055TV beheert Bruisend en Nieuw sinds kort ook de meest complete nieuwsportal van Apeldoorn: 055.NU (www.055.nu) staat vol met het laatste nieuws, de leukste weetjes en interessante columns. Vooral ondernemend Apeldoorn maakt gebruik van de portal om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen die in Apeldoorn plaatshebben. Naast de informatie die de portal aanbiedt, kunnen bezoekers ook hun eigen mening laten horen. Dit kan door te stemmen op de poll of te reageren op een van de onderwerpen. Door de sterk gevarieerde items en een breed aanbod van informatie trekt 055.NU een groot aantal bezoekers aan van zowel ondernemend, als particulier Apeldoorn. Tevens is 055.NU voorzien van leuke en interessante filmpjes van 055TV.

DE KRACHT VAN LOKALE PORTALS
De kijkcijfers van dé portal van Apeldoorn groeit. Dat komt simpelweg doordat de portal 055.NU een lokaal en herkenbaar karakter heeft. De onderwerpen, mensen, bedrijven en instanties die de revue passeren zijn gebaseerd op wat zich in Apeldoorn bevindt of afspeelt. Het is voor de kijker dan ook veelal herkenbaar, maar voor het gevoel nog belangrijker: wat en wie je ziet is tastbaar! Het lokale karakter trekt mensen. In tegenstelling tot het landelijke, wat veelal een ver van mijn bed show is.

UW NIEUWS IS ONS NIEUWS
Heeft u zelf een persbericht of een nieuwtje dat u wilt delen met de rest van Apeldoorn? Dan kunt u bij ons terecht met uw persbericht. Stuur uw bericht door naar: info@055tv.nl. Wij brengen het Apeldoorns nieuws van NU, niet van gisteren. Neem een kijkje op www.055.nu en maak samen met ons het nieuws van Apeldoorn.

EINDE BERICHT