Dimence ondertekent Charter `Talent naar de Top'


DEVENTER, 20100427 -- Vandaag ondertekende Dimence in Den Haag het Charter `Talent naar de Top'. Met het ondertekenen van het Charter onderstreept Dimence dat zij veel vrouwen in topposities heeft binnen haar instelling, en wil investeren in de doorstroming van vrouwelijke medewerkers in topposities op langere termijn. De Stichting Talent naar de Top helpt bij de praktische uitvoering van deze ambitie.

Herma van der Wal, lid raad van bestuur en geneesheer-directeur bij Dimence: "Organisaties waar vrouwen in topposities werkzaam zijn presteren beter. We streven daarom naar een evenwichtigere verdeling van vrouwen en mannen binnen onze organisatie. Dit willen we doen door te investeren in de vrouwelijke medewerkers om ook op langere termijn vrouwen voor topposities beschikbaar te hebben." Dimence gelooft in het ontwikkelingspotentieel van mensen en wil de kracht zijn achter het ontwikkelingsperspectief van mensen. Als tweede geestelijke gezondheidsinstelling tekent Dimence het Charter. Door de ondertekening sluit Dimence zich aan bij de meer dan 100 andere Nederlandse organisaties die zich hebben verbonden aan de ambitie om meer te doen met vrouwelijk talent.

Talent naar de Top
De Stichting Talent naar de Top is in mei 2007 opgericht met als doel de overheid, het bedrijfsleven en vrouwen zelf te stimuleren om op structurele basis meer vrouwelijk talent aan de top te krijgen. Dit willen zij bereiken door werkgevers te overtuigen en te stimuleren om de toestroom, doorstroom en het benoemen van het aantal vrouwen aan de top te bevorderen.

Dimence





Ingezonden persbericht