Ingezonden persbericht


Persbericht

WoonTrust start samenwerking met IFK

Met ingang van 27 april kunnen WoonTrust-intermediairs gebruik maken van e-workshops en het Sprekersbureau. De e-workshops zijn door IFK speciaal voor de financiële dienstverlening ontwikkeld.

E-workshops
De workshops kunnen eenvoudig via internet worden afgenomen en geven het intermediair in een kort tijdbestek een update op een specifiek terrein, zoals rond de aankoop of onderhoud en verbouwing van een eigen woning. In die reeks van actuele onderwerpen is de nieuwe Successiewetgeving 2010 een erg interessante e-workshop.

Sprekersbureau
Het Sprekersbureau levert sprekers die het intermediair lokaal kan inzetten tijdens een thema-avond of bij ontvangst van relaties. Onderwerpen die aan bod kunnen komen, zijn zeer divers: van belastingen tot beleggen. Een prettige manier om relatiebijeenkomsten inhoudelijk vorm te geven.

Peter Besuijen, Algemeen Directeur van WoonTrust: "Wij richten ons met de kennis- en trainingsdiensten primair op die onderdelen die een intermediair snel en eenvoudig kan toepassen in zijn eigen werkomgeving. IFK sluit daar met zijn pakket naadloos op aan."

IFK
Instituut voor Fiscale Kennisoverdracht(IFK) is een onafhankelijke dienstverlenende organisatie. IFK verstrekt objectieve informatie en inzicht aangepast aan de specifieke behoefte van adviseurs binnen de financiële dienstverlening. Bij IFK werken intern professionals op tal van terreinen. Zij beschikken over een brede kennis op het gebied van financiering, fiscaliteit, pensioenen, sparen en beleggen, recht, sociale zekerheid en verzekeringen.

WoonTrust
WoonTrust biedt het professionele onafhankelijke intermediair een toegankelijk en uitgekiend assortiment financiële diensten. Wonen is het centrale thema, dat de basis vormt voor een doordachte selectie woninghypotheken, consumptieve kredieten, woonhuisverzekeringen en vermogensopbouw.




Ingezonden persbericht