Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Infor breidt aanwezigheid in Asia-Pacific uit met Centre of Excellence in India

Centrum voor zakelijke dienstverlening en productontwikkeling verhoogt waarde voor klanten

Barneveld, 27 april 2010 - Jim Schaper, voorzitter en CEO van Infor, een toonaangevende leverancier van enterprise software, heeft vandaag het Center of Excellence (CoE) geopend in Hyderabad te India. De faciliteit huisvest een specifiek team van experts uit Infor's internationale organisatie en heeft tot doel meer waarde voor klanten te genereren. Zo zal onder andere de snelheid waarmee klanten worden geholpen en de efficiëntie van implementaties worden verbeterd. Daarnaast getuigt de CoE van de toewijding van Infor aan India en Asia-Pacific (APAC).


* Infor richt zich op de uitbreiding van zijn werkzaamheden in India en APAC door de toename van de hoeveelheid personeel, channelpartners en klanten in het gebied.
* Ongeveer 550 werknemers maken deel uit van de CoE, opgesplitst in:
* Professional Services - Infor's professionele serviceteam helpt organisaties de 'cost of ownership' te verlagen, te focussen op strategische IT-initiatieven, de beschikbaarheid van systemen te maximaliseren, het risico te verlagen, snel tijd te winnen voor nieuwe projecten en gelijke tred te houden met veranderende zakelijke prioriteiten.
* Productontwikkeling - Infor verrijkt en verbetert continu zijn oplossingen om tegemoet te komen aan de wisselende zakelijke behoeften van zijn klanten, om te voldoen aan veranderingen in de wet- en regelgeving en bedrijven te helpen betere operationele efficiëntie te bereiken.
* Support - Engineers ondersteunen de klanten in de APAC-regio, en geven overflow en off-peak support aan EMEA-klanten.
* Shared Financial Services - Het team ondersteunt de wereldwijde interne financiële structuur van Infor, rapporteert aan de CFO en zorgt voor organisatorische en financiële efficiëntie.
* Extra interne support - Teams ondersteunen de wereldwijde activiteiten op het gebied van human resources, IT-ontwikkeling, financiën en administratie.
* De Indiase CoE is een belangrijke component van Infor's zakelijke strategie. De talentpool - met veel ervaring en kennis - zal zorgen voor best practices op het gebied van implementatie en maatwerkoplossingen die voldoen aan de individuele behoeften van klanten.

'India is niet alleen een snel groeiende businessmarkt, er zijn ook veel getalenteerde software- en service-ontwikkelaars, die het Engels goed beheersen en in staat zijn de operationele activiteiten van een internationaal bedrijf zoals Infor te ondersteunen', aldus Jim Schaper, voorzitter en CEO van Infor. 'Dankzij ons nieuwe Center of Excellence hier in Hyderabad kunnen we klanten de beste zakelijke diensten, advies en ondersteuning bieden.'

Extra informatie
Infor Professional Services website - http://www.infor.com/services/

Over Infor
Infor biedt ruim 70.000 klanten een betere, meer op samenwerking gerichte relatie met hun leverancier van business software. De software van Infor kan eenvoudig worden verkregen, is makkelijk te implementeren en het beheer is ongecompliceerd. Het is gemaakt voor evolutie, niet voor revolutie. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/