Ingezonden persbericht


Na overname 100% aandelen in 2008 nu volledige integratie Burgfonds wordt Lips Development

Nadat Lips Capital Group eind 2008 haar aandelenbelang in Burgfonds heeft uitgebreid van 50% naar 100% is de volgende fase aangebroken. De afgelopen periode is gebruikt om de samenwerking te optimaliseren en beide bedrijven te integreren. Nu is het tijd om als één geheel naar buiten te treden. Tijd voor een nieuwe naam: Burgfonds wordt Lips Development als onderdeel van Lips Capital Group.

Dankzij de complete integratie van Burgfonds is Lips Capital Group actief in alle fasen van de Real Estate Life Cycle. CEO Roger Lips van Lips Capital Group ziet dit juist in de huidige markt als een groot voordeel: "We combineren kennis van ontwikkelen, exploiteren, beleggen en financiën om gebruikers van vastgoed een optimale woon-, werk- en winkelomgeving te bieden. Met als gevolg dat ons vastgoed beter functioneert, duurzamer is en optimaal rendeert."

Lips Capital Group ziet volop nieuwe kansen in de markt waarbij innovatie, klantgericht en duurzaamheid de sleutelwoorden zijn. Roger Lips: "Lef en creativiteit behoorden al tot onze eigenschappen. Het project The Wall en het concept van de verticale stad Belle van Zuylen hebben dat bewezen." Naast beleggingen in een brede vastgoedportefeuille richt Lips Capital Group zich tevens op (her)ontwikkeling van kantoren en bedrijfsterreinen, woningmarkt en (nieuwe) retailconcepten. Met projecten als De Glasfabriek in Eindhoven, Brinkmann Passage in Haarlem, Terwijde in Leidsche Rijn en Sinaï in Amersfoort werkt Lips Capital Group hard aan de nieuwe succesprojecten voor de toekomst.Ingezonden persbericht