Politie Zeeland


---


W-809-2010 Woninginbraak in Middelburg
Dinsdagmiddag is er ingebroken in een woning aan de Wijdaustraat.
De bewoonster verliet rond 14.45 uur de woning. Toen ze een uurtje later terugkwam, zag ze dat er was ingebroken. Uit de woning waren diverse goederen weggenomen waaronder geld en sieraden.

W-810-2010 Meisje gewond bij aanrijding, Middelburg
Een 8-jarig meisje uit Middelburg is dinsdagavond gewond geraakt nadat ze in aanraking was gekomen met een personenauto.
Het meisje kwam omstreeks 19.00 uur gefietst vanaf de Veersesingel en stak zonder te kijken de Veerseweg over. Op dat moment kwam vanuit Veere een 20-jarige automobilist uit de gemeente Veere aanrijden. Hij trapte op de rem en probeerde nog uit te wijken maar hij kon een aanrijding niet meer voorkomen. Het fietsertje liep bij de aanrijding een hoofdwond op en een flinke wond aan haar been. Ze is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De personenauto werd afgetakeld.

W-811-2010 Fietsster ten val, Middelburg
Op de Stationsbrug is dinsdag rond 16.30 uur een 70-jarige Middelburgse met haar fiets ten val gekomen.
Vanwege de drukte reed het verkeer stapvoets over de brug. De vrouw fietste richting de Kanaalweg. Naast haar reed een personenauto, bestuurd door een 23-jarige Oost-Souburgse. Door nog onbekende oorzaak kwam de fietsster tegen de rechterzijde van de auto waardoor ze ten val kwam en een hoofdwond opliep. De vrouw is meegenomen met de ambulance omdat de wond op haar hoofd gehecht/geplakt moest worden.

---- --